ECL Team

Corine

Na zeven jaar in Azië gewoond te hebben, heb ik een goed idee van wat onze internationale hoogopgeleide medebewoners nodig hebben en tegen welke zaken ze aanlopen. Sinds 2016 manage ik het Expat Centre Leiden, onderdeel van Leiden&Partners. Ik speel een rol in de financieringsvraag van ECL, stuur ECL naar grotere impact in de regio en motiveer de jonge mensen in het team. Vanuit mijn HR-achtergrond heb ik een grote interesse voor alles wat met talent en bedrijfsbehoeften te maken heeft. Laat dat nou mooi bij elkaar komen op Expat Centre Leiden!

Jenny

Ik kom oorspronkelijk uit Engeland en heb een Erasmusjaar in Nederland gedaan. Later kwam ik hier terug om mijn master te halen omdat ik hier zo graag woonde. Ik heb tijdens de pandemie stage gelopen bij het ECL omdat ik mijn Nederlands wilde verbeteren en andere internationals wilde helpen. In november 2021 heb ik met veel plezier de rol van coördinator van Joke overgenomen. Nu werk ik samen met onze lokale zakenpartners, zorg ik dat onze helpdesk en registratieafspraken probleemloos verlopen en werk ik aan het aantrekken en behouden van talent in onze regio.

Jenny Willcock headshot photo

Claire

In 2021 liep ik stage bij het ECL, een keuze die ik voornamelijk heb gemaakt doordat ik een half jaar in Montpellier, Zuid-Frankrijk heb gewoond. Tijdens deze periode kwam ik erachter hoe fijn het is als er een instantie is die je helpt navigeren in je nieuwe omgeving, en ik zocht dan ook naar mogelijkheden om in Nederland hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben dan ook blij dat ik sinds januari 2022 weer terug ben als medewerker events en internationals kan helpen een leven op te bouwen in de Leidse regio.

Claire Lahaye Headshot photo

Stagiaires

Als stagiaires bij Expat Centre Leiden dragen we bij aan maandelijkse nieuwsbrieven, beheren we social media en helpen we bij het organiseren van evenementen. Deze stage is een mooie kans om bij te dragen aan een organisatie die direct invloed heeft op de bruisende internationale gemeenschap in de Leidse regio en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te werken in een internationale omgeving.