Leiden Expat Center

 

Help EURAXESS bij het beter ontsluiten van academisch talent

3 March 2017

Help EURAXESS bij het beter ontsluiten van academisch talent

EURAXESS is een non-profit initiatief, ingebed in academische organisaties in Nederland en alle andere Europese landen. Er is nog altijd een afstand tussen werknemers in de academische wereld die graag de overstap willen maken naar andere sectoren en potentiële werkgevers.


EURAXESS gaat intrumenten ontwikkelen om deze afstand tussen potentiële werknemer en werkgever te verkleinen. Zo wordt er bijvoorbeeld gedacht aan het organiseren van ontmoetingsdagen, de informtievoorziening voor zowel academisch talent als werkgevers te verbeteren, een platform te creeren, een cursus te ontwikkelen, etc.


Om de juiste middelen te ontwikkelen, vernemen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn.
We zijn hierbij geïnteresseerd in input van managers, HR specialisten, recruitment specialisten, R&D betrokkenen en breder.


U kunt ons helpen door tot 16 maart onderstaande survey in te vullen, deze duurt 6-7 minuten:


EURAXESS survey


Omdat de survey in heel Europe wordt uitgezet, is deze in het Engels opgesteld, we hopen dat dit niet tot ongemak leidt. Uw input wordt zeer op prijs gesteld.


Voor vragen over EURAXESS, over dit project of over de survey kunt u contact opnemen met Ilse Schenk, nationaal coördinator EURAXESS NL, ischenk@epnuffic.nl (www.euraxess.ec.europa.eu).